Auto uitgebrand op Engelendaal

9

Op de Engelendaal in Leiderdorp is een auto rond 14.30 uur tijdens het rijden spontaan in brand gevlogen. Ter hoogte van de Vronkenlaan ontdekte de bestuurster ineens vlammen en zette het voertuig stil langs de middenberm. Vlak nadat ze de auto ongedeerd had verlaten stond het voertuig in lichterlaaie.

Deze diashow vereist JavaScript.

Door de brand trokken zwarte rookwolken over de Engelendaal die door de politie ter hoogte van de Buitenhoflaan in de richting van de Vronkenlaan werd afgesloten voor al het verkeer. De brandweer heeft de brand geblust, maar van de auto is weinig meer over. Wat de precieze oorzaak van de brand is geweest is nog onduidelijk.

Delen

9 reacties

  1. Prettiggestoord op

    Desbetreffende dame is een notoire pyromaan. Dus ja. Een vlammetje, wat doe je eraan? Je belt de brandweer en die racen er naar toe. Maar wat die doen is toch nooit goed genoeg. Want al met al is de auto toch uitgefikt. Ik vraag me af of de verzekering dit wel pikt. Zullen ze uitkeren of haar de rug toe keren. Geen brandje is het zelfde dus vergelijk geen appels met peren. Voor nu is deze meid haar auto kwijt, misschien toch niet als zij all-risk verzekert zijt. Dat hoop ik maar voor haar. Want op de Engelendaal is het waar zij een engeltje aan haar zijde had. Ze is er heelhuids vanaf gekomen en dat is wat telt. Ze is een notoire pyromaan dat is wat ze mij had verteld.

Je bent nu offline