(Foto's: Regio15).

Auto uitgebrand op Engelendaal

Op de Engelendaal in Leiderdorp is een auto rond 14.30 uur tijdens het rijden spontaan in brand gevlogen. Ter hoogte van de Vronkenlaan ontdekte de bestuurster ineens vlammen en zette het voertuig stil langs de middenberm. Vlak nadat ze de auto ongedeerd had verlaten stond het voertuig in lichterlaaie.

Door de brand trokken zwarte rookwolken over de Engelendaal die door de politie ter hoogte van de Buitenhoflaan in de richting van de Vronkenlaan werd afgesloten voor al het verkeer. De brandweer heeft de brand geblust, maar van de auto is weinig meer over. Wat de precieze oorzaak van de brand is geweest is nog onduidelijk.

112 Sleutelstad Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×