(Bron: Leidenamateurvoetbal/ Ruud Fray).

DoCoS blijft 2e klasser na overtuigende winst

Geen moment wekte VVSB de indruk DoCoS de voet dwars te kunnen zetten in hun plannen om in tweede klasse te blijven. Uiteindelijk werd het 5-1 voor de Leidenaren en die uitslag was alleszeggend.

In de voorbeschouwingen werd een geduchte strijd verwacht tussen twee ploegen die min of meer gelijkwaardig zouden zijn. De Leidenaren speelden afgelopen seizoen weliswaar in de tweede klasse, maar hadden heel veel voetbalminuten in de benen. VVSB had vriend en vijand verbaasd door als nieuwkomer in de derde klasse fris en fruitig (en goed) te voetballen en leek de ploeg in vorm.

Van een evenwichtige ontmoeting was vanaf minuut 1 eigenlijk nauwelijks sprake. De roodwitten heersten op alle fronten en waren tactisch en technisch een klasse beter dan de opponent uit Noordwijkerhout. DoCoS speelde verzorgd voetbal met de nadruk op de opbouw van achteruit. VVSB kon daar weinig tegenover stellen. Spits Stefan Immerzeel, in de competitie nog goed voor dertien doelpunten, zat volkomen in de zak van de DoCoS defensie en ook zijn mede voorwaartsen konden geen potten breken.

Lees het volledige wedstrijdverslag op Leidenamateurvoetbal.nl.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×