In de Haarlemmerstraat-Oost mag tegenwoordig ook consumentverzorgende bedrijvigheid in plaats van alleen winkels. Om de straat te promoten onder ondernemers is een prijsvraag uitgeschreven.

Wie wint half jaar gratis winkelhuur in Haarlemmerstraat

Het Centrummanagement Leiden organiseert in samenwerking met Basis Bedrijfshuisvesting, Rabobank Leiden-Katwijk en De Vereniging van Eigenaren Commercieel Vastgoed Binnenstad Leiden (Vecovab) de eerste editie van een ‘Win je Winkel actie‘. De winnaar wint een half jaar gratis huur voor het winkelpand aan de Haarlemmerstraat 206. Tot 30 augustus 2019 is het voor startende ondernemers mogelijk om hun businessplan in te dienen. Daarna buigt een jury van experts, met onder andere een vertegenwoordiging uit het vastgoed, winkeliersvereniging Haarlemmerstraat, de gemeente Leiden en de Rabobank zich over de plannen.

Als zich voldoende kandidaten melden met een kwalitatief goed plan worden er vier kanshebbers uitgenodigd om hun idee op donderdag 19 september 2019 te pitchen voor de jury. De organisatie beoordeelt alle inzendingen. Daarbij wordt onder andere gekeken naar de toegevoegde waarde voor de voorgestelde onderneming voor het centrum van Leiden, de toekomstvisie voor de onderneming en een driejarenplan voor de financiën.

“We verwachten een businessmodel met een origineel of innovatief concept. Het bedrijf moet echt een mooie aanvulling op het bestaande winkelaanbod zijn. Ook concepten voor consumentverzorgende dienstverlening en dag-horeca zijn meer dan welkom,” zegt vestigingsadviseur Sofie Dijkhuizen van Centrummanagement Leiden.

Meer informatie over het betreffende winkelpand aan de Haarlemmerstraat 206 staat op  https://www.fundainbusiness.nl/winkel/leiden/object-40535956-haarlemmerstraat-206/.

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×