(Foto's: Chris de Waard).

Leidse Rembrandtdagen voortaan jaarlijks spektakel

De Leidse Rembrandtdagen hebben afgelopen weekeinde circa 25.000 bezoekers getrokken. Dat zei voorzitter Tjeerd Scheffer afgelopen nacht bij de jaarlijkse kranslegging bij het borstbeeld van Rembrandt op de hoek van het Noordeinde en de Witte Singel, waarmee al 18 jaar wordt stilgestaan bij de verjaardag van de beroemde Leidse zoon.

Chris de Waard in gesprek met Tjeerd Scheffer over de Leidse Rembrandtdagen.

Het evenement is zo’n succes dat er niet alleen een tweede editie komt, maar dat het festival een plekje krijgt op de jaarlijkse kalender met activiteiten in de Sleutelstad. Scheffer is er van overtuigd dat de Leidse Rembrandtdagen de komende jaren zullen uitgroeien tot een heel groot evenement. “Dit pas zo goed bij Leiden,” zei Scheffer terwijl naast hem cultuurwethouder Yvonne van Delft instemmend knikt.

Cultuur Leiden rembrandtdagen


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×