(Foto's: Koen Jongen / Regio15)

Veel politie naar Lage Morsweg: mogelijke schietpartij, maar zonder gewonden

De politie is aan het begin van de avond met veel eenheden uitgerukt naar de Lage Morsweg in Leiden. Omwonenden hadden schoten gehoord en deden melding van een schietpartij. Naast veel politie-eenheden uit de regio, rukte ook een arrestatieteam uit. Maar ter plaatse werden geen gewonden aangetroffen, waardoor de politie vooralsnog in het duister tast over wat er precies is gebeurd.

Meer dan het instellen van een onderzoek kan de politie dan ook niet doen. Het arrestatieteam keerde kort na aankomst weer onverrichter zake huiswaarts en vooralsnog is er ook niemand gevonden die bij de schietpartij betrokken zou zijn: zowel geen slachtoffer als geen mogelijke dader. De woning waar de schoten zouden zijn gehoord, wordt dit moment onderzocht, aldus de politie.

Volgens persbureau Regio15 worden op dit moment zowel de woning als de tuin tot plaats-delict gemaakt. De recherche uit het district gaat er verder mee aan de slag.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×