(Foto: Koen Jongen / Regio15).

Kogelgaten in woning Lage Morsweg, politie zoekt getuigen schietincident

De politie is op zoek naar getuigen van het schietincident gisteravond aan de Lage Morsweg. Rond half zes werd er melding gemaakt van een schietpartij in de straat, waarna de politie met groot materieel uitrukte. In de woning zijn volgens een woordvoerder van de politie vervolgens ‘enkele’ kogelgaten aangetroffen. Meer informatie kan de politie op dit moment niet geven.

Bij het incident zijn geen gewonden gevallen. Ook heeft de politie nog geen verdachte(n) aangehouden.

Getuigen
Het onderzoek in en om de woning is nog in volle gang. In het kader van dat onderzoek is de politie op zoek naar getuigen van het incident of naar mensen die camerabeelden hebben waarop iets te zien is dat met het schietincident te maken kan hebben. Getuigen kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844. Anoniem bellen kan via 0800-7000.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×