(Foto: Jeffrey van der Vaart)

Gezelschappen kunnen strijd aangaan op Leids Monopoly bordspel

De Leidse editie van het alom bekende gezelschapsspel Monopoly ligt vanaf vandaag voor 50 euro in de schappen. Spelers kunnen op het bordspel hotels bemachtigen aan bijvoorbeeld het Rapenburg of de Doezastraat of worden de nieuwe eigenaar van Naturalis.

Leidenaren konden zelf straatnamen, pleinen en bekende gebouwen uit de sleutelstad suggereren tijdens de ontwikkeling van het spel. Zo zijn ook de Oude Singel en Morspoort in het spel beland en kun je lid worden van de 3 October Vereeniging.

VVV Leiden is gesloten in verband met de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus, maar verkoopt een beperkt aantal bordpellen via een formulier op haar website. Bewoners van Leiden krijgen het spel zonder verzendkosten toegestuurd, voor omliggende gemeentes gelden verzendkosten van 7,50 euro. Daarnaast is het spel ook te koop bij de Bruna in Leiden en bij De Vliegershop aan de Haarlemmerstraat.

Economie Leiden monopoly071


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×