(Foto's: Chris de Waard).

Start bouw Lidl op het Amaliaplein

De voorbereidende werkzaamheden voor de bouw van de Lidl supermarkt op het Amaliaplein aan de Willem-Alexanderlaan zijn begonnen. Aannemer van Zanten Bouw B.V. is voert graafwerkzaamheden uit voor het heiwerk en de fundering van de winkel. Deze week is met het heiwerk begonnen. Daarbij worden de palen in de grond geschroefd. Na deze week start de bouwvakvakantie en kunnen de palen uitharden. Na de vakantie worden de palen voor de woningen aangebracht en wordt ook de fundering gemaakt.

Lidl gaat op het Amaliaplein, hoek Willem-Alexanderlaan met de Ericalaan, een supermarkt en 21 sociale huurwoningen bouwen.

Impressie van de nieuwe supermarkt met de woningen gezien vanaf Willem-Alexanderlaan

Om de materialen voor de werkzaamheden aan te voeren, is voor het vrachtverkeer een aparte toegang gemaakt om overlast voor omwonenden zoveel mogelijk te beperken. Het bouwverkeer rijdt via de Willem-Alexanderlaan het bouwterrein op en af.

Economie Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×