Verscherpt toezicht bij Hubrechtplein wegens toenemende overlast

5

De gemeente Leiderdorp gaat tot eind januari 2020 verscherpt toezicht houden bij het Hubrechtplein. Dat heeft het college van burgemeester en wethouders besloten in verband met de toenemende overlast die de afgelopen jaren in de late avond en nacht door jongeren veroorzaakt wordt op het speelplein en de directe omgeving.

Het verscherpt toezicht op overtreding van samenscholing en hinderlijk gedrag geldt dagelijks tussen 22.00 uur en 07.00 uur. Er wordt ook een waarschuwingsbord geplaatst om de jongeren op het verbod te attenderen.

Delen

5 reacties

  • Nico Oosterom op

   Meneer Kamman,

   Wat bedoelt U met hommeles?

   In de 70 jaar dat ik hier woon nooit wat van gemerkt.
   Natuurlijk gebeurde er wel eens wat, maar nooit werd er, zoals nu ongelooflijk veel troep achtergelaten.
   En niet door buurtgenoten.

Je bent nu offline