(Foto's; Regio15).

Water 'gevecht' in centrum van Voorschoten

Afgelopen middag heeft de brandweer in Voorschoten voor de nodige verkoeling gezorgd voor de kinderen in het dorp. Op het Treubplein werd een ‘spetterend waterspektakel’ georganiseerd. Website Voorschoten Online had in samenwerking met de lokale brandweer een watergevecht georganiseerd voor de jeugd.

De brandweer zorgde voor de watervoorziening, zodat alle kinderen hun waterpistolen konden vullen. Ook plaatsten ze enkele waterkanonnen en de brandweerlieden deden zelf met waterslangen actief mee aan het gevecht. Zo’n vijftig tot zestig kinderen deden mee aan het verfrissende evenement op deze warme dag. De organisator en de brandweer noemden het een groot succes, dat waarschijnlijk wel een vervolg krijgt.

Maatschappij Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×