Corrie Konings hoofdact Seniorenvoorstelling 3 October Vereeniging

6

Corrie Konings is dit jaar de hoofdact van de Seniorenvoorstelling van de 3 October Vereeniging op 29 september. De koningin van het levenslied stond al een tijd op het verlanglijstje van de organisatie en het is nu gelukt om haar te contracteren. De Seniorenvoorstelling is toegankelijk voor leden van de 3 October Vereeniging, zij kunnen op 16 september kaarten verkrijgen. Het muzikale evenement vindt plaats in de Stadsgehoorzaal.

Diezelfde dag treedt in de foyer van de Stadsgehoorzaal Schola Nostalgica op met meezingers van vroeger. Voor de pauze treden Het Ontzet Sextet en De Slecht Band op.

Kaarten
Vanaf dit jaar geldt dat er per lidmaatschap één kaart kan worden opgehaald. Per persoon in de rij en op vertoon van twee lidmaatschapskaarten worden maximaal twee toegangskaarten uitgegeven. Op 16 september gaan om 10.00 uur de deuren van de Stadsgehoorzaal open en worden volgnummers uitgedeeld.

Delen

6 reacties

 1. Rond 3 oktober ben ik altijd de stad uit gevlucht. Ik woon graag in Leiden, behalve rond die dag, want dan zie je plotseling overal ‘echte Leienaars’ in het centrum, terwijl die zich normaliter voornamelijk in de flankerende achterstandsbuurten ophouden. Het zou beter zijn als dat nare feest ook daar gevierd zou worden. Maar aan de centrumbewoners wordt niets gevraagd. Bah!

   • Een inwoner van Leiden op

    @Ida: wat een trieste reactie van jou zeg. Mohammed heeft gelijk. Op 3 oktober is de binnenstad hoofdzakelijk vol met mensen uit andere wijken en steden die de boel even op stelten komen zetten. En 3 oktober is niet het enige feest waarbij dat gebeurt. Logisch dat binnenstadbewoners dat zat worden. Ida, ik raad je aan de gemeente te vragen of de komende jaren álle feesten bij jou voor de deur kunnen plaatsvinden. Eens kijken hoe snel je dan zelf de stad een dagje verlaat.

    • Laat ik nou in hartje centrum wonen, vanuit m’n raam zie te terassen op de Nieuwe Rijn. Ik ben er jist gaan wonen vanwege alle activiteiten in de stad. Als je die niet wilt, moet je er niet gaan wonen. Moeilijker is het niet.

    • Een inwoner van Leiden op

     @Ida: ook ik woon hartje centrum, al heel erg lang. Toen ik hier kwam wonen, waren er nog lang niet zoveel evenementen als tegenwoordig. Dus klets om te zeggen dat je dan niet in de binnenstad moet gaan wonen.

Je bent nu offline