(Archieffoto: Emile van Aelst).

Corrie Konings hoofdact Seniorenvoorstelling 3 October Vereeniging

Corrie Konings is dit jaar de hoofdact van de Seniorenvoorstelling van de 3 October Vereeniging op 29 september. De koningin van het levenslied stond al een tijd op het verlanglijstje van de organisatie en het is nu gelukt om haar te contracteren. De Seniorenvoorstelling is toegankelijk voor leden van de 3 October Vereeniging, zij kunnen op 16 september kaarten verkrijgen. Het muzikale evenement vindt plaats in de Stadsgehoorzaal.

Diezelfde dag treedt in de foyer van de Stadsgehoorzaal Schola Nostalgica op met meezingers van vroeger. Voor de pauze treden Het Ontzet Sextet en De Slecht Band op.

Kaarten
Vanaf dit jaar geldt dat er per lidmaatschap één kaart kan worden opgehaald. Per persoon in de rij en op vertoon van twee lidmaatschapskaarten worden maximaal twee toegangskaarten uitgegeven. Op 16 september gaan om 10.00 uur de deuren van de Stadsgehoorzaal open en worden volgnummers uitgedeeld.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×