( Foto's: Emile van Aelst )

Spectaculaire demonstraties bij de EL CID Watersport en Springkussenmiddag in het Huigpark

Even leek de Watersportmiddag tijdens de EL CID Week letterlijk in het water te vallen. Vlak voor aanvang kwam de regen met bakken uit de lucht en ook de verwachtingen voor de rest van de middag waren niet best. Het viel gelukkig allemaal mee. Om 2 uur was het droog en later op de middag maakten de dreigende wolken plaats voor de zon. Op de informatiemarkt waren alle watersportverenigingen aanwezig om te laten zien hoeveel er in Leiden op watersportgebied te doen is.

 

Drukte op de informatiemarkt.

De verschillende watersportverenigingen gaven diverse demonstraties, die zo nu en dan heel spectaculair waren zoals bij het waterskiĆ«n, kanopolo, roeien en stunten in de kano’s. Behalve de watersportmarkt en demonstraties was er ook het grote springkussenfestival. Op meerdere grote springkussens kon iedereen zich heerlijk uitleven.

Ballenbak voor volwassenen.

Voor wie nog bij wilde komen van de eerste dag/nacht van de EL CID Week was het gras van het Huigpark een uitkomst.

Leiden Maatschappij Onderwijs Science


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×