(Foto: PR).

Allsafe steekt miljoenen in nieuwe vestiging Oegstgeest

ALLSAFE mini-opslag opent eind dit jaar een nieuwe vestiging in Oegstgeest. Het bedrijf speelt daarmee in op de groeiende behoefte van inwoners om spullen die niet dagelijks gebruikt worden elders op te slaan. Het wordt na Leiderdorp de tweede vestiging in de regio Leiden. De nieuwe vestiging komt op het nieuwe bedrijventerrein De Boeg aan de Haarlemmerstraatweg en opent begin december de deuren. De bouw van het pand is inmiddels in volle gang. Het bedrijf investeert vele miljoenen euro’s in de nieuwe vestiging.

De afgelopen jaren blijft het aantal inwoners in Oegstgeest en de regio groeien. Ook woont een toenemend deel van hen kleiner dan voorheen. “Door de afname in leefruimte in huis is er een sterk groeiende behoefte aan ruimte buitenshuis,”zo weet het bedrijf . ALLSAFE Mini Opslag bestaat twintig jaar en heeft op dit moment 27 vestigingen. Afgelopen jaar kende het bedrijf een omzetgroei van 25 procent. Er komen dit jaar nog zeven tot negen vestigingen bij.

De nieuwe vestiging in Oegstgeest gaat bijna 13.000 vierkante meter tellen, waarvan ongeveer een kwart is bestemd voor de ‘engine rooms’. Dat zijn speciale ruimtes waar klassieke en waardevolle auto’s kunnen worden gestald. Het wordt volgens ALLSAFE de eerste plek in Nederland waar dit kan.

Leiderdorp bijna vol
“De vestiging in Leiderdorp is momenteel voor negentig procent verhuurd en we verwachten dat deze eind van het jaar helemaal gevuld is”, vertelt CEO van ALLSAFE Eric Stubbé. “Om toch te kunnen blijven beantwoorden aan die grote vraag naar opslagruimte in de regio, hebben we besloten deze nieuwe vestiging in Oegstgeest aan de A44 te situeren. Zo kunnen mensen zowel ten noorden, ten westen als ten zuiden van de Sleutelstad bij ons terecht.”

Zakelijke klanten
Vanuit de nieuwe vestiging wil ALLSAFE ook zakelijke klanten geen bedienen. Stubbé: “Er zijn bijvoorbeeld steeds meer vertegenwoordigers, monteurs en webwinkeleigenaren die onze vestigingen als als logistieke hub gebruiken.” Het aantal grootzakelijke klanten van de opslagverhuurder verdubbelde in 2018. Ook huurde dat jaar twintig procent meer mkb’ers mini-opslagruimtes.

Economie Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×