( Foto's: Emile van Aelst )

El CID Week deelnemers maakten tijdens Ontzettend Leidsch kennis met het Feest der Feesten

Over 7 weken viert Leiden massaal 3 October, het Feest der Feesten. Om de aankomend studenten een beetje uit te leggen wat het grootste volksfeest boven de rivieren inhoudt, werd Ontzettend Leidsch op het Pieterskerkplein georganiseerd. Een aantal bestuurs- en commissieleden van de 3 October Vereeniging gaf alle informatie over het feest. In de Old School kon je meezingen tijdens het Koraal, er was een 3 October quiz waarbij mooie 3 October gadgets te winnen waren en Peter Labrujere gaf in het Gravensteen Leidse Les aan de nieuwkomers.

Volle klassen bij de Leidse les van Peter Labrujere

De studenten konden ook vast oefenen bij de Kamelenrace, de kermisattractie die in Leiden enorm populair is. Voor alle studenten was er een Leids paspoort. Bij het koraal, de Leidse les en de quiz kregen de deelnemers een stempel in het paspoort. Een vol paspoort was goed voor een jaar gratis lidmaatschap van de 3 October Vereeniging.

Leiden Maatschappij Onderwijs Science


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×