Trampoline Jump club voor kinderen met autisme in Leiderdorp

De Trampoline Jump Club gaat op zondag 8 september van start bij Trix Leiderdorp. Deze club is speciaal opgericht voor kinderen met autisme in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar. Het is een initiatief van een Leiderdorpse moeder, ondersteunt door Incluzio Leiderdorp en wordt mogelijk gemaakt door Trix Leiderdorp.

Het doel van de Trampoline Jump club voor kinderen met autisme is enerzijds om hen te motiveren om wekelijks te bewegen in een fijne ongedwongen setting met een ‘op maat’ aanbod onder leiding van een professionele instructeur. Naast de gezondheidswinst dat een uur bewegen per dag al oplevert, is het sociale aspect voor zowel de deelnemers als hun ouders/verzorgers zeer belangrijk.

Kinderen van 6 t/m 12 jaar met autisme (ongeacht het spectrum) kunnen op zondagochtend van 10.00-11.00 uur deelnemen aan een echte les. Het lesprogramma kan op ieder niveau worden uitgevoerd. De eerste les op 8 september is gratis. Aansluitend kan een strippenkaart worden gekocht.

Aanmelden voor de gratis les op 8 september kan per e-mail: info@trixs.nl of telefonisch 071-3627926.

Leiderdorp Maatschappij Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×