Roken, drugs, lachgas en energydrinks taboe op jongerenfeest FRIS

Ook dit najaar staat jongerenfeest FRIS weer op de agenda van Gebr. de Nobel in Leiden. De organisatie van FRIS organiseert alcoholvrije feestjes voor jongeren van 12 tot en met 16 jaar. Ook wordt er niet gerookt en zijn drugs en energydrankjes taboe op de FRIS-feesten.

Lachgas ballonnen
“Ook ballonnen met lachgas zijn niet toegestaan,” meldt projectleider Ricky Kumar van het organiserende 4PM Entertainment desgevraagd aan Sleutelstad. “Dit wordt absoluut niet getolereerd. Bezoekers die alcohol, drugs of lachgas gebruiken op het terrein van de locatie of voor de ingang worden niet toegelaten of de uitgang gewezen. Dat geldt ook voor mensen waarvan wij vermoeden dat zij dit hebben genuttigd voorafgaand aan het feestje.”

FRIS wordt komend schooljaar in vijftien steden door heel Nederland georganiseerd. De early-bird tickets voor FRIS 5 oktober zijn vanaf vandaag te koop via de website van FRIS. De organisatie pakt voor dit FRIS seizoen uit met artiesten als Henkie T, Ashafar, Snelle en Dopebwoy. FRIS werd twaalf jaar geleden in Amsterdam opgericht door Mitchel Bovenlander, Philippe Hes en hun toenmalige compagnon.

Leiden Maatschappij


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×