(Foto: Chris de Waard).

44e Editie Vlietloop in samenwerking met Trombosestichting

De Vlietloop wordt zondag 1 september voor de 44e keer georganiseerd. De loop, met als beginplaats Voorschoten, is in verschillende afstanden af te leggen. De kinderen lopen een rondje van twee kilometer, de andere lopers kunnen kiezen uit: vijf of tien kilometer, de geoefende loper kan meedoen met de loop van 10 Engelse mijl. Aan het einde van de Vlietloop krijgen de deelnemers die de finish bereikten een medaille.


Robbert Beurse in gesprek met Robert Laan tijdens De avond van Sleutelstad.

Goed doel

Tijdens de Vlietloop is er extra aandacht voor de Trombosestichting. Robert Laan, organisator van de Vlietloop: “Vorig jaar zijn we in contact gekomen met de Trombosestichting, de organisatie die voorlichting geeft over trombose en de belangen van trombosepati├źnten behartigt. Zij willen graag met de Vlietloop meeliften om te kijken of ze wat donateurs kunnen krijgen voor de stichting.” Per uur krijgen 11 mensen trombose. Per dag zijn er drie mensen die hieraan overlijden. De Vlietloop geeft de stichting de gelegenheid via de website van de Vlietloop en tijdens het evenement voorlichting te kunnen geven.

Aanmelden

Alle informatie over de afstanden, de tijden en de prijzen is te vinden op de website van de Vlietloop. Op de dag van de loop zijn de prijzen hoger dan van tevoren.

Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×