(Foto en video Chris de Waard, diashow Emile van Aelst).

Kijk de 44e Vlietloop in Voorschoten LIVE op Sleutelstad

Vandaag vindt de 44e editie van de Vlietloop in Voorschoten plaats. Voor veel lopers is deze openingsklassieker van het najaarsseizoen, met de start in de historische Voorstraat, al jaren een begrip. Er worden verschillende afstanden gelopen die allemaal door het groene hart voeren, waarbij men kan kiezen voor de 5km, 10km en de 10 Engelse mijl. De dag begint met de 1200 meter kinderloop.

Sleutelstad zendt de Vlietloop de hele dag live uit met een verslag vanuit de Voorstraat. De uitslagen van de verschillende afstanden worden gepubliceerd op de website van de Vlietloop: www.vlietloop.nl/uitslagen.


Finish van de 10km, 10 Engelse mijl en de 5km met aansluitend de prijsuitreiking.


Om 12.00uur startte de 10km en 10 Engelse mijl, om 12.10uur gevolgd door de 5km.

Kijk de live-registratie van de 1200 meter kinderloop hier terug

 

 

Advertentie

Sport Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×