( Foto's: Emile van Aelst)

Servicepunt van de 3 October Vereeniging feestelijk geopend en viert 10-jarig bestaan

Zaterdagmiddag werd het Servicepunt van de 3 October Vereeniging met een swingende dansdemonstratie van DC Dance geopend. Het thema van het Feest der Feesten is dit jaar ‘Jong Geleerd’. Vandaar dat de openingstoespraak werd gedaan door minivoorzitter Sepp van der Zon, die voorzitter Rik Kamps voor hield, ‘over 20 jaar sta ik hier weer, maar dan in jouw rol’. Het Servicepunt bestaat dit jaar tien jaar, daarom was er voor iedereen gebak en werden er op de Breestraat rood/witte feestmutsjes uitgedeeld.

Bij het Servicepunt kan iedereen terecht om 3 October artikelen te kopen, informatie over het feest in te winnen en uiteraard om lid te worden of het lidmaatschap aan te passen of te wijzigen. Het Servicepunt is de komende maand elke woensdagmiddag en zaterdag de hele dag geopend. In het weekend van de Open Monumentendagen op 14 en 15 september en tijdens de seniorenvoorstelling op 29 september is het Servicepunt ook op zondag geopend.

 

Cultuur Leiden 3 Oktober 2019


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×