Seinstoring duurt voort: nog steeds geen treinen tussen Leiden en Alphen

2

De seinstoring die vanmorgen vroeg ontstond op het traject Leiden – Alphen is nog steeds niet verholpen. De NS liet eerder weten dat het treinverkeer vanaf 9.45 uur weer op gang zou komen, maar dat is niet gelukt. Het spoorbedrijf denkt nu dat de storing rond 11.30 uur is opgelost.

Er zijn stopbussen ingezet tussen Leiden Lammenschans en Alphen aan den Rijn.

Delen

2 reacties

  1. Is de metereologische herfst niet onlangs begonnen? Dat verklaart de problemen wellicht. Ik reis eigenlijk nooit meer met de trein. Voorheen kon men onderweg nog genieten van een uitsmijter in de restauratiewagen, maar nu wordt men geacht zich met een papieren beker koffie de trein in te wringen, alwaar men zelfs in de eerste klasse vaak geen zitplaats meer kan vinden. Het is allemaal echt iets voor liefhebbers, maar geef mij maar het comfort van een bolide.

Je bent nu offline