Jarko Kortekaas loopt de marathon van New York om geld in te zamelen voor de Bas van de Goor Foundation. (Foto: PR BVDGF)

Bingo voor Bas

Marathonloper Jarko Kortekaas (Hazerswoude) organiseert zaterdag 21 september ‘Bingo voor Bas’ in café en zalen De Meester in Zoeterwoude. Kortekaas zamelt met deze bingo avond geld in voor de Bas van de Goor Foundation die kinderen met diabetes stimuleert om te sporten. Inwoners van Zoeterwoude en de regio kunnen voor 20 euro een hele avond bingo spelen voor het goede doel.

Marathon
Naast de bingo loopt Kortekaas op 3 november de hele marathon van New York. Via de website van de Bas van de Goor Foundation roept Kortekaas op om hem te sponsoren. “Niet voor mijzelf, ik betaal mijn ticket gewoon, maar voor het goede doel”.

Zoon
De 7-jarige zoon van de hardloper leeft sinds zijn tweede jaar met diabetes. “Voor hem ga ik deze challenge aan. Een extra motivatie om geld in te zamelen zodat de kwaliteit van leven voor Jens en alle andere kinderen en volwassenen met diabetes type 1, verder verbeterd kan worden. Een dag, niet eens een uur, pauze nemen van diabetes kan niet, het is er elk moment van de dag / nacht”, aldus Kortekaas.

Bingo voor Bas start op zaterdag 21 september om 20:00 uur in Café en zalen De Meester aan de Zuidbuurtseweg 57 en 58 in Zoeterwoude-Dorp.


Robbert Beurse in gesprek met Jarko Kortekaas over de bingo en marathon.

Sport Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×