Directeur Dita van Dijk onthult het nieuwe logo van SKZ. (Foto's en video: Robbert Beurse).

30ste verjaardag SKZ ook in Zoeterwoude-Dorp druk bezocht

Nadat de Stichting Kinderopvang Zoeterwoude (SKZ) vorige week haar 30ste verjaardag al vierde in Zoeterwoude-Rijndijk was zaterdag ‘het dorp’ aan de beurt.

In brede school Het Avontuur konden de kinderen van de school en BSO genieten van een musical, schminken, lokaal ijs, disco, voorlezen, een mini kinderboerderij, springkussens en meer. De voorspelde regen heeft de organisatie doen besluiten om de Net als vorige week onthulde directeur Dita van Dijk het nieuwe logo van de stichting.

Meer samenwerking
SKZ gaat haar strategie veranderen. “We willen nog meer contact met alle organisaties in Zoeterwoude. Met SJZ zijn we bijvoorbeeld aan het kijken of we daar nog een BSO kunnen openen”, verklaarde van Dijk tegenover Sleutelstad.

Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×