(Foto: Politie).

Drie aanhoudingen na poging woninginbraak in Merenwijk

De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag na een een inbraakmelding bij een woning aan de Teunisbloem in de omgeving drie mannen aangehouden. Het gaat om mannen van 23 en 26 jaar uit Leiden en een 24-jarige Zoetermeerder. De worden verdacht van betrokkenheid bij vernieling of poging tot inbraak.

Iets na middernacht kreeg de politie een melding van een mogelijke inbraakpoging. De melder hoorde een harde klap en zag dat er een ruit ingegooid was. Vervolgens zag de getuige onbekenden in de tuin van de woning staan. Ze kon de politie een goed signalement geven van de drie mannen, waardoor de politie ze kon aanhouden.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×