De Lorentz in aanbouw. (Foto: PR).

Huren in Lorentz bij Leiden Centraal vanaf 940 euro

Volgende week woensdag start de verhuur van de twee-, drie- en vierkamer-appartementen en vierkamer-maisonettes in De Lorentz. Vanaf dat moment is de website www.hureninlorentz.nl omgebouwd en kan online ingeschreven worden voor de woningen. Op 11 november sluit de inschrijving om 12.00 uur. Een week later weten alle inschrijvers of en zo ja welke woning ze hebben toegewezen gekregen. Bij meerdere inschrijvingen per woning, wordt geloot. Het is mogelijk op op meer dan één woning in te schrijven.

De eerste fase van de nieuwbouw tegenover station Leiden Centraal wordt begin volgend jaar opgeleverd. Ondergronds is een enorme fietsenstalling gebouwd voor 4.800 rijwielen. De begane grond is voor detailhandel en horeca, de overige verdiepingen in de zogeheten ‘plint’ worden onder andere gevuld met kantoren, waarbij Heineken de grootste huurder gaat worden. De bierbrouwer verhuist het hoofdkantoor van Zoeterwoude naar Leiden.

In de twee torens die bovenop de plint zijn verrezen wordt gewoond en gewerkt. De woontoren bestaat naast de appartementen ook uit studio’s. De verhuur daarvan start op een later moment.

Na de oplevering van de eerste fase van De Lorentz volgt fase twee. Het gaat daarbij om de bebouwing van de hoek Stationsplein/Schuttersveld met eveneens een plint van vier etages. Daar bovenop komt een derde woontoren . dat wordt met ruim zeventig meter de hoogste van de drie.

Huurprijzen van de in totaal 167 appartementen en penthouses
2-kamer appartement vanaf 940,00 euro
3-kamer appartement vanaf 1.030,00 euro
4-kamer appartement vanaf 1.145,00 euro
4-kamer maisonnette vanaf 1.245,00 euro

Parkeerplekken in de ondergelegen parkeergarage zijn beperkt beschikbaar en kosten honderd euro per maand.  Alle huurprijzen zijn exclusief servicekosten.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×