Gioia Conte en haar vrijwilligers (foto: Gerry van Bakel).

Rekenvrijwilligers gezocht voor EpiCentrum in Slaaghwijk

Onbewust of bewust zijn we dagelijks bezig met getallen en cijfers. Of het nou tellen van bouillonblokjes tijdens het koken is of een boodschappenlijstje uitrekenen. We kunnen er niet omheen. Maar rekenen is niet voor iedereen zo gemakkelijk. Het EpiCentrum in Slaaghwijk is daarom op zoek naar nieuwe vrijwilligers die rekenles willen geven.

Clinton Adeleke sprak met medewerker Gioia Conte over rekenvrijwilligers in Slaaghwijk.

Van de vrijwilliger wordt verwacht dat ze op een redelijke niveau kunnen rekenen. Een onderwijsachtergrond is niet nodig. Wel is het betrokkenheid bij mensen die willen leren rekenen noodzakelijk. Je geeft een-op-een of in groepsverband les. Rekenvrijwilligers krijgen via het EpiCentrum een basistraining aangeboden.

De behoefte aan rekenles is groot. Stichting Piëzo helpt mensen die op weg zijn naar een opleiding of een baan. Die willen zij helpen met basisvaardigheden zoals taal en rekenen. Daarom zoeken zij enthousiaste vrijwilligers.

Dagen en tijden zijn in overleg en worden afgestemd op de beschikbaarheid van de vrijwilliger. Aanmelden kan door te bellen naar: 071-5232022 of per mail via gioia@stichtingpiezo.nl.

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×