Vorig jaar werd er ruim 22.000 euro opgehaald voor goede doelen. (Foto: Sleutelstad / Emile van Aelst).

Leidse Singelloop zoekt goede doelen

De organisatie van de Leidsch Dagblad Singelloop is weer op zoek naar goede doelen. Tot en met zondag 19 januari kunnen verenigingen en organisaties een aanvraag indienen. In de week daarna maakt de organisatie van de Singelloop een keuze. De 45ste Singelloop wordt gehouden op vrijdag 17 april. Zoals elk jaar is de opbrengst bestemd voor goede doelen die uit het verspreidingsgebied van het Leidsch Dagblad komen.

Kandidaten moeten hun wens in de vorm van een ‘bidbook’ aanbieden. Daarin moeten ze schrijven wat ze precies willen en waarom. Ook moet er een kostenraming bij. Goede doelen kunnen hun aanvraag indienen in een e-mail naar singelloop@leidschdagblad.nl onder vermelding van Singelloop 2020.

Vorig jaar werd er ruim 22.000 euro opgehaald om wensen in vervulling te laten gaan.

Leiden Maatschappij Regio Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×