( Foto's: Emile van Aelst )

Werkplekverhuurder Regus opende op het Bio Sciencepark haar eerste Leidse vestiging

Regus is al jaren een van de bekendste werkplek verhuurders ter wereld met 3000 locaties in 900 steden verdeeld over 120 landen. In Nederland is Regus ook in veel steden te vinden. Werd er vroeger alleen gedacht aan ZZP-ers en kleine bedrijven, tegenwoordig weten ook steeds meer grote bedrijven hun weg naar Regus te vinden. Het komt regelmatig voor dat grote bedrijven tijdelijk extra representatieve kantoorruimte nodig hebben, op zo’n moment bied Regus uitkomst vertelde Annelou de Groot, member van het management board van Regus Nederland.

Annelou de Groot, member management board Regus Nederland

Met de vestiging op het Bio Sciencepark kunnen startende en snelgroeiende bedrijven zich nu makkelijker vestigen op het Bio Sciencepark in Leiden.Wethouder Paul Dirkse opende samen met Annelou de Groot deze nieuwe vestiging van Regus. Hij vertelde dat Regus bijdraagt aan het gemeenschapsgevoel dat Leiden nastreeft op het Bio Sciencepark.Op een plek als deze lopen mensen van verschillende bedrijven makkelijker bij elkaar binnen waardoor kruisbestuiving zou kunnen ontstaan.

Economie


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×