Vorig jaar werd er in Leiden ruim 60.000 euro aan goede doelen geschonken. (Archieffoto: Sleutelstad / Emile van Aelst).

Stembussen Rabobank Wensenfonds geopend

Leden en klanten van de Rabobank kunnen hun stem weer uitbrengen bij het Rabobank Wensenfonds. Dit jaar zijn er 111 wensen uit Leiden, Oegstgeest, Leiderdorp en Katwijk genomineerd voor een financiële bijdrage. Tijdens vier avonden in november worden de cheques uitgereikt. Stemmen kan tot en met 10 november, elke stem is 15,00 euro waard.


Reanne van Kleef in gesprek met directeur Erik Versnel van Rabobank Leiden-Katwijk over het wensenfonds.

“De Rabobank is geen gewone bank”, zegt directeur Erik Versnel van Rabobank Leiden-Katwijk. “We willen een dichtbije en betrokken bank zijn. Dat laten we naar voren komen door een deel van de winst terug te laten vloeien in de maatschappij. Dat doen we onder andere met het Rabobank Wensenfonds.”

Alle verenigingen die bij de Rabobank Leiden-Katwijk bankieren konden een wens van maximaal 5000 euro indienen. Een jury heeft uit alle aanmeldingen 111 wensen genomineerd. De meeste genomineerden komen uit Katwijk (51), gevolgd door Leiden (39), Oegstgeest (11) en Leiderdorp (10). Het bedrag dat de verschillende wensen uiteindelijk krijgen, is afhankelijk van het aantal stemmen. Klanten van de Rabobank hebben drie stemmen, leden hebben vier stemmen.

Lokale uitreikingen
Op 25, 26, 27 en 28 november worden De Avond van Katwijk, Leiden, Leiderdorp en OEGST!LIVE georganiseerd. Elke avond staat in het teken van het dorp of de stad en heeft dus een lokaal programma. Aanmelden voor de avonden kan online.

Versnel: “Dit zijn altijd hele mooie avonden met veel lokale onderdelen op het programma en waar we de verhalen achter de wensen laten horen. Dit is voor ons ook echt een hoogtepunt.”

Maandag 25 november:  De Avond van Katwijk – TheaterHangaar in Valkenburg
Dinsdag 26 november: De Avond van Leiden – Scheltemacomplex in Leiden
Woensdag 27 november:  De Avond van Leiderdorp – RCL in Leiderdorp
Donderdag 28 november:OEGST!Live – Dorpscentrum Oegtsgeest

Cultuur Leiden Leiderdorp Maatschappij Oegstgeest Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×