(Foto: Claudia Brown).

Tot rust komen tijdens de Singelpark wandeling

Wie even lekker tot rust wil komen en tegelijkertijd waardevolle verhalen over Leiden wil horen, kan aanstaande zondag mee met de Singelparkwandeling die weer georganiseerd wordt door de Vrienden van het Singelpark. “Tijdens de wandeling wordt er langs de mooiste grachten gelopen en ontdek je de schoonheid van de Leidse Singels,” vertelt organisator Ap Zwinkels van de Singelparkwandeling. “Deze keer lopen we langs de tuin van Museum Volkenkunde, de Hortus en uiteindelijk naar het plantsoen.”

Clinton Adeleke in gesprek met organisator Ap Zwinkels over de singelpark wandeling.

De wandeling
Tijdens de zondagse wandeling door een deel van het Singelpark is het in deze tijd van het jaar extra genieten. Niet alleen van de sierlijke gebouwen en een eerste blik op de aanleg van de Singelparkbruggen die de komende maanden worden gebouwd, maar ook van de prachtige herfstkleuren. De gids vertelt onderweg over de pareltjes van het Singelpark.

Meewandelen
De Singelparkwandeling kost vier euro per persoon. Zwinkels: “Met de opbrengsten kunnen wij het park nog mooier maken dan het ooit is geweest.” Iedereen die mee wil lopen kan zich aanmelden via singelparkwandeling@gmail.com.

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×