(Foto: Politie).

Politie doet hernieuwde oproep in zaak vermiste vrouw

De 51-jarige Karin Heemskerk uit Leiden is al ruim anderhalve week vermist. De politie en mensen uit haar omgeving maken zich ernstige zorgen over haar. Mensen die haar nog hebben gezien of die weten waar ze nu is, worden gevraagd zich te melden.

https://youtu.be/tDk0Yv9Ojgg

Het regionale opsporingsprogramma Team West van Omroep West besteedde vanavond ook aandacht aan de vermissing.

Karin Heemskerk zou op zondagavond 27 oktober in het Alrijne ziekenhuis in Leiderdorp zijn geweest. Daar is met haar pinpas een parkeerkaartje afgerekend. Vermoedelijk is ze tussen 22.00 en 22.30 uur thuisgekomen aan het Jeltje de Bosch Kemperpad in Leiden. Waarschijnlijk heeft ze haar woning om 23.45 uur verlaten. Daarna ontbreekt elk spoor van de vrouw.

Ze is mogelijk vertrokken met haar Toyota Aygo met kenteken 35-ZK-SK. De auto is zwart en heeft opvallende zilvergrijze strepen op het dak en op de motorkap. De politie wil graag weten waar die auto nu is, of wie hem na 27 oktober nog ergens heeft gezien. Daarnaast is alle informatie over de verdwijning en de huidige verblijfplaats van Karin Heemskerk welkom bij de recherche.

Wie informatie heeft wordt gevraagd te bellen met de opsporingstiplijn van de politie: 0800-6070, met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 of met het Team Criminele Inlichtingen: 06-57876279.

112 Sleutelstad Leiden karinvermist


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×