Weer een autobrand in Leiden

15

Voor de tweede keer deze week is een auto uitgebrand in Leiden. Vanmorgen rond 5.00 uur stond een auto aan de Richard Holstraat in brand. De brandweer heeft het vuur geblust. Hoe deze brand is ontstaan is nog onbekend, brandstichting wordt evenals bij de eerdere autobrand deze week niet uitgesloten.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

15 reacties

  1. Ik vermoed ook hier weer achterstallig onderhoud van het electrische systeem Mijn monteur waarschuwt daar steeds voor. De stroomsterkte bij kortsluiting kan eenvoudig tot brand leiden.

    • Bij een auto uit 2017 met een APK-vervaldatum in 2021? Vermoeden is natuurlijk een vrij particuliere business, maar om dat nou helemaal op basis van de onderbuik en koffieprut te doen… Opel is wellicht niet meer zo Duits degelijk als ooit werd verondersteld, maar achterstallig onderhoud op een auto (eerste eigenaar) van nog geen 3 jaar oud is nagenoeg onmogelijk.

Over de auteur

Arjen Kennis

Je bent nu offline