Dit weekend minder treinen tussen Leiden en Den Haag

6

Door werkzaamheden aan het spoor rijden er dit weekeinde minder treinen tussen Leiden en Den Haag. Vanaf vandaag tot en met zondag rijden er geen treinen naar de stations Den Haag Laan van NOI en Den Haag HS.

De NS adviseert via Den Haag Centraal te reizen voor de bestemmingen Den Haag Laan van NOI en Den Haag HS station. Ook tussen Leiden en Rotterdam rijden geen directe treinen. Reizigers kunnen gebruikmaken van een aangepaste dienstregeling via de aangegeven omreisroutes. Er worden ook bussen ingezet. De NS waarschuwt rekening te houden met een kwartier tot een half uur extra reistijd.

Volgende weekeinde zijn er van 29 november tot en met 1 december werkzaamheden op het traject Schiphol en Haarlem. Er rijden dan minder treinen tussen Leiden Centraal en Haarlem. Tussen de stations Leiden Centraal, Schiphol, Hillegom en Hoofddorp rijden bussen. De NS adviseert rekening te houden met een half uur extra reistijd.

Delen

6 reacties

  1. Een nogal vreemd bericht. Inderdaad waren de werkzaamheden eerder aangekondigd, maar met de nadrukkelijke vermelding dat treinen tot Den Haag Laan van Noi reden. Ik reis op werkdagen tussen De Vink en Laan van Noi en had vandaag geen enkele moeite om Laan van Noi te bereiken.

Laat een reactie achter

Over de auteur

Arjen Kennis

Je bent nu offline