(Foto: PR).

Tijdelijke verhuizing BplusC Bibliotheek Leiderdorp

De BplusC Bibliotheek Leiderdorp verhuist binnenkort voor ongeveer een jaar naar een ruimte aan De Werf aan de Simon Smitweg 9 in Leiderdorp. De verhuizing is noodzakelijk omdat de Sterrentuin waar de bibliotheek nu gevestigd is, wordt verbouwd.

Van 16 december tot 6 januari is de bibliotheek tijdelijk gesloten, wegens het voorbereiden van de verhuizing. Tijdens die verhuisperiode mogen leden van de bibliotheek geleende boeken langer houden zonder dat er boetes ontstaan. In deze periode kunnen zij terecht in de andere BplusC bibliotheken in Leiden.

Openingstijden en activiteiten
De huidige openingstijden van de bibliotheek blijven ook op de nieuwe locatie geldig. Bovendien worden dezelfde activiteiten georganiseerd, zoals lezingen, Klik & Tik, het Taalcafé en het Digitale spreekuur. Ook zullen er studie- en werkplekken zijn.

Praktische informatie
Bij het gebouw aan de Simon Smitweg is voldoende parkeergelegenheid voor auto’s en fietsen. Met buslijn 183 en 56 is de locatie goed te bereiken. Leythenrode, de dichtstbijzijnde bushalte, ligt op 2 minuten loopafstand van de bibliotheek. Het gebouw is bovendien rolstoeltoegankelijk. Minder mobiele mensen kunnen telefonisch contact opnemen met de bibliotheek via 0900 23 23 000 of per mail via klantenservice@BplusC.nl om een passende oplossing af te spreken. Meer actuele informatie over de verhuizing is te vinden op de website van BplusC.

Cultuur Maatschappij Verbouwing Sterrentuin


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×