Hifi Studio Number One houdt weer enorme Hifi Show

Voor de vierde keer organiseert The Hifi Studio Number One uit Leiden een bijzondere Hifi Show in Holiday Inn. Op zaterdag 30 november en zondag 1 december kunnen liefhebbers hun hart ophalen bij demonstraties van tal van topmerken. Verdeeld over twaalf zalen wordt het enorme aanbod uitgestald. “Het varieert echt van betaalbare systemen tot kostbare high-end hifi-systemen en hoofdtelefoons,” zegt Vincent van Nimwegen. Speciaal voor dit weekend zijn er demonstraties met verbeteringen en productintroducties.

Nieuw tijdens deze vierde show is de eigen zaal van The Hifi Studio Number One. Van Nimwegen: “We zijn druk bezig met het uitzoeken van onze sets. We gaan in ieder geval diverse combinaties tonen die wij veel maken zodat bezoekers van de show al wat inspiratie op kunnen doen.

The Hifi Show wordt gehouden in het Holiday Inn Hotel aan de  Haagse Schouwweg 10 te Leiden. De zalen zijn beide dagen open van 10.00 tot 17.00 uur.

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×