(Afbeelding: Pixabay).

Leiderdorp zoekt vrijwilligers voor de Vrijwilligersprijs 2020

Nog tot 6 december kan iedereen Leiderdorpse vrijwilligersinitiatieven aanmelden voor de Vrijwilligersprijs Leiderdorp 2020. Met deze prijs wil de gemeente Leiderdorp waardering uitspreken voor iedereen die vrijwilligerswerk in het dorp verricht.

Iedereen die dit jaar een vrijwilligersinitiatief heeft uitgevoerd, is uitgenodigd dit aan te melden voor de Vrijwilligersprijs 2020. Een jury, met leden die zich nauw betrokken voelen bij het vrijwilligerswerk in Leiderdorp, zal de aanmeldingen beoordelen.

Vrijwilligers zorgen dat verenigingen kunnen bestaan, activiteiten worden georganiseerd en er extra aandacht is voor degenen die dat nodig hebben. De vrijwilligersinitiatieven kunnen nog tot 6 december bij de gemeente worden aangemeld. De jury beoordeeld de aanmeldingen op basis van de volgende criteria:

  • Verbinding: welke kanshebber is het beste in het met elkaar verbinden van mensen?
  • Passie: wie toont de meeste bevlogenheid, motivatie en het grootste doorzettingsvermogen?
  • Onderscheidend: waarin onderscheidt een initiatief zich positief van andere projecten?

 

Tijdens de nieuwjaarsreceptie in de Dorpskerk op zaterdag 4 januari 2020 reikt burgemeester Laila Driessen de prijzen uit aan de drie winnaars.

Leiderdorp Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×