Zonder straatverlichting is het erg donker in Verde Vista Meerburg. (Archieffoto: Robbert Beurse).

Verde Vista Meerburg deels in het donker

Een deel van de straatverlichting in de nieuwbouwwijk Verde Vista Meerburg is momenteel, als gevolg van een storing, buiten werking. Liander heeft de gemeente laten weten dat de storing niet eerder dan volgende week kan worden opgelost. Dan komt de netbeheerder metingen verrichten waarna ze verwachten de verstoring snel verholpen te hebben. “Excuses voor het ongemak”, meldt de gemeente.

Eerder deze maand hield de disfunctionerende lantaarnpaal bij de oversteekplaats naar brede school Het Avontuur de Zoeterwoudse gemoederen bezig. Na zes maanden en talloze telefoontjes van Wethouder Ruud Bouter wist Liander het probleem op te lossen.

Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×