(Afbeelding ANWB Verkeer, via Twitter).

Dodelijk ongeval zorgt voor enorm verkeersinfarct in en rond Leiden

Het verkeersongeluk op de Europaweg (N206) waarbij een vrouw van 73 uit Wassenaar om het leven kwam, heeft tot een urenlang verkeersinfarct gezorgd. In verband met politieonderzoek werd de N206 helemaal afgesloten. Dat is momenteel nog steeds het geval.

De N206 is ook op dit moment nog in beide richtingen dicht. (Foto: Robbert Beurse).

Op veel wegen in en om Leiden liep het verkeer compleet vast. Bewoners van onder andere de Vrouwenweg moesten vanuit de stad naar huis lopen, omdat de omgeving per auto of openbaar vervoer onbereikbaar was. Ook busreizigers richting Zoeterwoude kozen er in grote getale voor om uit te stappen en de reis naar huis te voet voort te zetten. Dat leidde tot een voetgangersstroom over de Vrouwenweg in de richting van Zoeterwoude.

112 Sleutelstad Leiden Regio Dodelijk ongeval N206


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×