Dodelijk slachtoffer bij ernstig ongeval op Europaweg

74

Bij een ernstig verkeersongeval op de Europaweg in Leiden (N206) waarbij drie voertuigen zijn betrokken is een dodelijk slachtoffer gevallen. Het gaat om een 73-jarige vrouw uit Wassenaar. Een traumahelikopter is ter plaatse om het ambulancepersoneel te assisteren. De weg is volledig afgesloten.

De politie Leiden zoekt getuigen. Wie de aanrijding zag gebeuren of iets anders opviel, kan bellen met 0900-8844.

Delen

74 reacties

  • Het is ook het resultaat dat Voorschoten jarenlang de ringweg heeft tegengehouden. Hierdoor is deze situatie (lees verkeershinder) zo uitgegroeid dat als er wat gebeurd de hele regio stilstaat.

  • Weet je, al die mensen komen straks, na even wachten, gewoon weer thuis. Deze mevrouw komt nooit meer thuis. Dit lijkt me niet de juiste plek om over het verkeer te klagen!

 1. Chris Verplancke

  Door dit vreselijke ongeluk staat sinds 15:45 uur het verkeer in leiden, Leiderdorp, Voorschoten, Leidschendam, Oegstgeest, A4-A44 al bijna drie uur stil door afsluiting van de Lammenbrug en Europaweg! Wat een impact heeft deze route. Er staan mensen voor een paar kilometer al uren stil…

 2. Peter Elfrink op

  Een goeie vriend van mijn vrouw reed pal achter de auto met aanhangwagen vol met hout.
  Aanhangwagen zwiepte van links naar rechts en reed te hard.
  Deze man zat bij de brandweer en hielp direct na ongeval.
  Naar zijn mening reed hij te hard en te zwaar beladen aanhangwagen met hout, plus dat het zeer slecht weer was kon het niet anders dan dat het fout zou gaan.
  De vraag van diversen waarom de gemeente niets doet aan deze weg: het is van de provincie Zuid-Holland.
  Zodra de verbinding weg vanaf A4 naar de A44 klaar is wordt deze weg compleet aangepakt.
  Tevens zij ze ook van plan om de brug zwaar aan te pakken, zo als het nu is compleet vernieuwen houd in meerdere rijstroken er bij.
  Afwachten hierover.

 3. Neem vaker de fiets – regenkleding- of bus. Dan hoeft er niet nog meer groen (of woningbouwlokaties) te wijken voor nog meer asfalt dat binnen de kortste keren weer vol staat met auto’s met overbodige ritjes.

Laat een reactie achter

Je bent nu offline