Leiderdorp wijst vuurwerkvrije gebieden aan

De gemeente Leiderdorp heeft net als in voorgaande jaren een aantal gebieden aangewezen waar rond de jaarwisseling geen vuurwerk afgestoken mag worden. Het gaat om het Weteringpark, de Bloemerd, de Houtkamp, het Doeshavengebied en het gebied rond de Buitenhofvijver.

Het Weteringpark is dit jaar toegevoegd aan de lijst met vuurwerkvrije gebieden. Net als in voorgaande jaren is het niet toegestaan om vuurwerk af te steken in een passage of een onderdoorgang, portiek of galerij. Dit geldt ook voor alle andere plekken waar vuurwerk hinder of overlast kan veroorzaken.

Vuurwerk mag alleen worden afgestoken op oudejaarsdag vanaf 18.00 uur tot 1 januari 2.00 uur ’s nachts.

Leiderdorp Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×