(Afbeelding: Omroep West).

Minderjarig meisje uit Leiderdorp onder slachtoffers Haagse steekpartij

De slachtoffers van de steekpartij in de Grote Marktstraat in Den Haag zijn een 15-jarig meisje uit Leiderdorp, een jongen van 13 uit Den Haag, een meisje van 15 uit Alphen aan den Rijn. De jongeren kennen elkaar niet, dat meldt de politie aan mediapartner Omroep West. De dader is nog spoorloos.

De steekpartij gebeurde vrijdagavond rond 19.45 uur tijdens Black Friday. De politie heeft nog geen idee wie de dader is en wat de aanleiding van de steekpartij was. “Alle scenario’s staan nog open”, zegt de politie die daarom op zoek is naar getuigen en beeldmateriaal.


Vlak na de steekpartij ontstond er paniek in de Grote Marktstraat:

Advertentie

112 Sleutelstad Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×