(Foto's: Regio15).

Vrouw te water bij Groene of Willibrordkerk in Oegstgeest

Bij de begraafplaats van de Groene of Willibrordkerk in Oegstgeest is dinsdagochtend een vrouw in het water gevallen. De hulpdiensten reageerde massaal op deze melding. Een gealarmeerde traumahelikoper werd tijdens de vlucht naar het incident geannuleerd.

Nadat het slachtoffer uit het water was gehaald is zij door ambulancepersoneel nagekeken. De vrouw is vervolgens met spoed door een tweede ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Hoe de vrouw in het water heeft kunnen vallen is onduidelijk.

De ambulance die als eerste bij het slachtoffer ter plaatse was gekomen had zich vast gereden in het gras. De brandweer van Oegstgeest heeft de ambulance los getrokken uit het grasveld.

112 Sleutelstad Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×