(Foto: Chris de Waard).

Burgemeester bij gespreksavonden over aanrandingen en verkrachtingen in Leiden

De gemeente Leiden organiseert twee avonden om in gesprek te gaan over de recente berichten van aanrandingen en verkrachtingen in de binnenstad van de afgelopen weken. De incidenten hebben tot veel onrust en gevoelens van onveiligheid geleid.

Burgemeester Lenferink, politie, slachtofferhulp, het openbaar ministerie, vertegenwoordigers van de universiteit en de hogeschool en van studentenverenigingen zijn op deze avonden aanwezig. De gespreksavonden worden op verschillende studentenverenigingen gehouden en staan nadrukkelijk open voor iedereen die daar behoefte aan heeft.

Op de website van de gemeente kan iedereen zich aanmelden voor een bijeenkomst op 16 december van 17.30 tot 19.00 uur of voor een bijeenkomst op 19 december 17.00 -18.30 uur. Wanneer deze twee avonden vol zijn worden er extra avonden georganiseerd.

112 Sleutelstad Leiden Maatschappij Aanrandingen centrum Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×