(Foto: PR).

GGZ Rivierduinen en CJG Leiden organiseren cursus 'Positief opvoeden'

GGZ Rivierduinen organiseert in samenwerking met Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Leiden de cursus ‘Positief opvoeden’. De organisaties willen met de cursus ouders begeleiden die moeite hebben met het opvoeden van hun kinderen. De cursus bestaat uit vijf bijeenkomsten en start op donderdag 30 januari.

Omgaan met jonge kinderen
Tijdens de cursus wordt verteld over het leren begrijpen van een kind. Er wordt aandacht besteed aan het ontwikkelen van een positieve band tussen ouder en kind. Daarnaast gaat het over omgaan met (on)gewenst gedrag en het voorkomen van situaties die uit de hand lopen.

Praktische informatie
Op donderdag 30 januari start de cursus in Gebouw RijnVeste in Leiden. De cursus begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. De gehele cursus bestaat uit vijf bijeenkomsten en is bedoeld voor ouders van kinderen van twee tot en met twaalf jaar. Aanmelden is mogelijk via de website van CJG.

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×