Fietsmaatjes met gasten op de duofiets. (Foto: Robbert Beurse).

Nieuwe coördinatoren fietsmaatjes Zoeterwoude Rijndijk

Trudy en Jan Klingeler zijn de nieuwe coördinatoren van Fietsmaatjes Zoeterwoude-Rijndijk.
De zeventigers zijn enkele weken gestart in de functie. Daarnaast fietst Jan Klingeler regelmatig met een gast op de duofiets.

Trudy en Jan Klingeler zijn al jaren actief als vrijwilligers in Zoeterwoude. Zij heeft ruim 13 jaar als vrijwilliger in de bibliotheek gewerkt en in de Wereldwinkel in het dorp de handen uit de mouwen gestoken. Hij is jarenlang bestuurslid geweest bij diverse muziekkorpsen en is momenteel spelend lid bij “Sint Jan”.

Jan en Trudy Klingeler willen zich de komende periode gaan inspannen om gasten en fietsmaatjes te werven en deze personen met elkaar in contact te brengen. Ook verzorgen zij de instructie aan de aspirant-fietsmaatjes waarbij alles over onze werkwijze èn de werking van een duofiets wordt uitgelegd.

Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×