(Foto: PR / Dress for Success Leiden).

Dress for Success Leiden verhuist naar centrum

Dress for Success Leiden heeft na een lange zoektocht een nieuw pand gevonden. In januari verhuist de organisatie naar de Janvossensteeg 65-71 in het centrum van Leiden. Dress for Success helpt mensen met een minimuminkomen zich te kleden voor een sollicitatiegesprek. De Leidse afdeling is nu nog gevestigd in de Beatrixstraat.

Voorzitter Ton de Bruin is blij met het nieuwe onderkomen. “We zijn supertrots dat we zo’n mooi pand in het centrum van Leiden hebben gevonden. De plek is voor onze klanten goed bereikbaar en het is ook een fijne omgeving voor onze vrijwilligers om te werken.”

Er moet nog wel wat gebeuren voordat de nieuwe winkel opent. “De komende weken gaan we hard aan de slag om de winkel in orde te maken”, zegt De Bruin. “We gaan schoonmaken, verven en natuurlijk inrichten. In het voorjaar vindt de officiële opening in de Janvossensteeg plaats. We kijken er naar uit!”

(Foto: PR / Dress for Success Leiden).

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×