(Foto's: Emile van Aelst).

Ronald McDonald Business Breakfast sluit jaar af met muzikale kerstmannen

Het Ronald McDonald Business Breakfast (RMBB) sloot het jaar weer af met muzikale kerstmannen tijdens het traditionele kerstmannenontbijt. Dat vond dit jaar plaats in de Tuinzaal van Grand Café De Burcht. Het Ronald McDonald Business Breakfast is een ontbijtgroep van ondernemers die jaarlijks duizenden euro’s ophaalt voor het Ronald McDonald Huis. Dit jaar werd er maar liefst 19.200 euro aan het huis geschonken.

(Video: Reanne van Kleef).

RMBB is een netwerkorganisatie en komt maandelijks bijeen om met elkaar te ontbijten. De bijeenkomsten worden iedere maand door een andere sponsor georganiseerd. Het lidmaatschap van de ontbijtgroep is 245 euro per jaar. De opbrengst wordt jaarlijks overgemaakt naar het Ronald McDonaldhuis waar familieleden van kinderen die in het ziekenhuis liggen, kunnen verblijven.

Tijdens de bijeenkomst in november werd de cheque van 19.200 euro uitgereikt aan het Ronald McDonaldhuis. Reanne van Kleef sprak over het huis in het RMBB met Joost Kooreman van en Nancy Haanappel.

 

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×