(Foto's/video: Chris de Waard).

Directeur Leiden Marketing verkozen tot 'machtigste Leidenaar'

Zakenmagazine Leiden Into Business heeft gisteravond tijdens een gezamenlijke kerstbijeenkomst met de BV Leiden de jaarlijkse lijst gepubliceerd van ‘Vijftig machtigste mensen uit Leiden‘. Vorig jaar voerde voor het eerst een vrouw de lijst aan. Dat was Henriëtte van Baalen van De Clercq Advocaten Notariaat. Dit jaar voert Leiden Marketing-directeur Martijn Bulthuis de lijst aan. Op plek 2 staat Eimert van Vliet en Willem-Jan Zirkzee completeert de top 3. De hoogste vrouw is wethouder Yvonne van Delft die de zesde positie bezet.

“Een zeer terechte nummer 1”, zegt uitgever Oscar Middeldorp van Leiden Into Business. “Martijn boekte dit jaar fantastische resultaten. Zo won Leiden Marketing dit jaar de Nationale Citymarketing Trofee en ook het binnenhalen van het congres ESOF in 2022 en de daaraan gekoppelde status ‘European City of Science‘ in 2022 mag ook een prestatie van formaat worden genoemd. Bulthuis is geen marketeer die alleen maar roept maar vooral ook zelf aanpakt en zo zien wij het graag als ondernemers.”

De Top 50 van ‘Machtig mooie mensen’ werd voor de twaalfde keer samengesteld. Eerdere winnaars waren onder andere oud-wethouder Robert Strijk, makelaar Wim de Leeuw, reclameman Ramses Braakman en Rabo-directeur Erik Versnel. voorzitter Marcel Verburg van ZZ Leiden Basketball, ontwikkelaar Menno Smitsloo, oud-voorzitter Jan Versteegh van VNO-NCW en fiscalist Thijs Hemmes. De eerste winnaar was in 2008 Peter Labrujère.

Economie Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×