(Foto: PR/De Harde Leerschool).

'De Harde Leerschool' helpt mensen aan een baan: informatiebijeenkomst op 14 januari

De Harde Leerschool zoekt deelnemers en organiseert op dinsdag 14 een informatiebijeenkomst. Het programma helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt door middel van een kader-doorbrekend programma aan een opleiding of baan. Een combinatie van fysieke inspanning (onder andere rugbytraining) en persoonlijke aandacht zorgen er voor dat deelnemers mentaal klaargestoomd worden voor een succesvolle rentree op de arbeidsmarkt. Op 21 januari gaat de Harde Leerschool, dat in Leiden in samenwerking met de Gemeente Leiden en rugbyclub DIOK wordt georganiseerd, van start.

De Harde Leerschool
De Harde Leerschool biedt 10 tot 25 jongeren uit Leiden en omgeving de kans op een opleiding of een baan na het succesvol afronden van het programma. De Harde Leerschool is een traject van acht weken waarin de deelnemers drie dagen per week actief bezig zijn met hun toekomst.

Informatiebijeenkomst op dinsdag 14 januari
Op dinsdag 14 januari is er een informatiebijeenkomst bij rugbyclub DIOK aan de Smaragdlaan 101 in Leiden. Dat is ook de locatie waar het programma gaat draaien. Van 16.00 tot 17.00 wordt uitgelegd hoe het traject verloopt en is er ruime gelegenheid voor het stellen van vragen. De informatiebijeenkomst is voor deelnemers en hulpverleningsinstanties, maar ook voor eventuele werkgevers of sponsoren. Om een idee te krijgen op hoeveel mensen er gerekend kan worden, vraagt de organisatie of geïnteresseerden zich willen aanmelden via ed@dehardeleerschool.nl. Mensen die zich niet aanmelden zijn ook welkom.

De Harde Leerschool is gebaseerd op “The School of Hard Knocks” uit het Verenigd Koninkrijk. 

Aanmelden
Aanmelden als deelnemer voor het traject kan via mail ed@dehardeleerschool.nl of per app bij Ed Oskam, programmamanager voor Leiden op 0619919377. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

Leiden Maatschappij Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×