In het Gesprek met de burgemeester spreekt Sleutelstad met burgemeester Henri Lenferink. (Foto: IJsbrand Terpstra).

Gesprek met de burgemeester: "We moeten terug naar een jaarwisseling die is zoals een normale uitgaansavond"

In het Gesprek met de burgemeester spreekt Sleutelstad elke maand met burgemeester Henri Lenferink over Leiden, ontwikkelingen in de stad en de actualiteit. In het eerste gesprek van het nieuwe jaar blikken we terug op de jaarwisseling en de eerste keer dat de binnenstad van Leiden een vuurwerkvrije zone was. Wanneer kan er worden gesproken van een feestelijke jaarwisseling? En wat moet daar nog voor gebeuren? Tot slot blikken we ook vooruit op 2020, waarin duurzaamheid een belangrijk thema wordt voor de burgemeester.


Verslaggever IJsbrand Terpstra spreekt burgemeester Henri Lenferink op deze eerste maandag 2020

Het Gesprek met de burgemeester vindt elke eerste maandag van de maand om 19.00 uur plaats in het radioprogramma Politiek071. Heeft u suggesties voor een thema of vragen aan burgemeester Henri Lenferink? Stuur dan een email aan de redactie van Sleutelstad: redactie@sleutelstad.nl.

Leiden Politiek Gesprek met de burgemeester


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×