(Foto's: Gemeente Oegstgeest).

Vrijwillige brandweerlieden Oegstgeest benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau

In Oegstgeest zijn tijdens de nieuwjaarsreceptie van de brandweer zes leden van het vrijwillige korps door burgemeester Emile Jaensch benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Vijf brandweermannen (Hans Rutten, Jos Steens, Ralph Smit, Floor Vletter en Harm Plasse) en één brandweervrouw (Jacqueline Anholts) werden door Jaensch bedankt voor de trouwe inzet voor de veiligheid in het dorp. De gedecoreerde brandweerlieden zijn tenminste 20 jaar actief bij vrijwillige brandweer van Oegstgeest.

De burgemeester sprak ook een dank uit voor kameraadschap en onvoorwaardelijke inzet voor vijf brandweerlieden (Danielle van Eeden-Hoogervorst, Bram van Eeden, Benno van Velzen, Dominique Brussee en Stefano Palaia) die het korps het afgelopen jaar hebben verlaten.

Felicitaties
Naast de felicitaties van familie en vrienden zijn de vrijwilligers ook namens de Oranjevereniging Oegstgeest gefeliciteerd en uitgenodigd voor het traditionele ontbijt voor dragers van lintjes op Koningsdag. Voormalig burgemeester Els Timmers was aanwezig om ‘haar’ brandweervrouw en -mannen te feliciteren.

112 Sleutelstad Maatschappij Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×